Blog/ Læs vores blog her

Øget søgning til babymassage

Flere nybagte forældre ønsker at lære babymassage i forhold til tidligere år. Samtidig ser vi en stigning blandt professionelle, der ønsker at supplere deres uddannelse med babymassage.

– Det er dejligt, at flere ønsker at give deres børn massage. Der har i flere år været interesse, men det virker som om, det igen er blevet populært, siger træner Inger Hartelius, AIMI Danmark, der uddanner instruktører i spædbørnsmassage.

Fire hold om ugen

I Holstebro kan instruktør Anne-Mette Amorsen nikke genkendende til billedet.

–          I foråret havde jeg fire hold om ugen, hvilket var overraskende, da jeg lige er blevet selvstændig, siger Anne-Mette.

På Bornholm er syv instruktører på vej og i Roskilde, har Inger netop holdt kursus for fem kommende instruktører, der nu er i praktik og i gang med at eksamensopgaven.

På holdet i Roskilde deltog en fysiurgisk massør, en afspændingspædagog, en zoneterapeut og to pædagoger. De fem deltagere kommer fra Frederiksberg, København, Borup, Hørning og Viborg.

Lærer at vejlede forældre

Som instruktør uddannes du til at vejlede forældre i at give deres børn massage. AIMI Danmark har eksisteret i over 25 år, og er en del af et omfattende internationalt netværk af fagpersoner, der brænder for at formidle babymassage.

Kommende instruktører: Fra venstre: Louise Bak Olesen, Elise Grunow, Inger Hartelius. Forrest: Majbritt Mørk Iversen, Lalitha Sivakumar og Gitte Rem.

 

 

0